Kalevala Korun Ikioma-kisan säännöt

JÄRJESTÄJÄ 
Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Strömbergintie 4 
00380 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS 
Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

KAMPANJA-AIKA
Kilpailu on voimassa 1.2. - 14.2.2018

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua Instagramissa vastaamalla kommentilla kisakysymykseen Kalevala Korun Instagram-profiilissa julkaistussa kisajulkaisussa. 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 
Osallistuneiden kesken arvomme 2 kpl 100 euron arvoista lahjakorttia Kalevala Korun verkkokauppaan. Palkinto toimitetaan sähköpostitse. Voittajiin otamme yhteyttä sähköpostitse 14.2.2018 jälkeen. Mikäli voittajia ei tavoiteta 2 viikon sisällä arvotaan uusi voittaja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 
Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.

Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan.

Kalevala Koru ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Kalevala Korun käyttöön, eikä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

! Our site does not support the old browser version you are using. Update your browser for better and more secure experience.